Look by Linn

Look by Linn- kauneuskoulun visio oli luoda ammattilainen ja kunnollinen alkeiskoulutus sille joka haaveilee uudesta ammatista ripsiteknikkona. Oppilailla on koulutuksen aikana ja koulutuksen jälkeen hyvä tuki ripsienpidennysammattilaisena. Look by Linnin koulutustarjonta suomessa on alkeiskoulutus, volyymikoulutus, advanced volyymikoulutus, megavolyymikoulutus sekä alaripsienpidennykset ja värilliset ripsienpidennykset.

Look by Linn toimipisteitä löydät suomessa, ruotsissa sekä norjassa. Look by Linn on tähän menneessä kouluttanut melkein 900 oppilasta ja on ruotsin laajin kauneuskoulu, keskipisteenä ripsienpidennykset.

Look by Linnillä on myös verkkokauppa, jossa myydään meidän oma tuotesarja, Look by Linn. Look by Linn tuotesarja koostuu korkealaatuisista ripsienpidennystuotteista. Look by Linn työstää ja parantaa sekä vanhoja että uusia tuotteita jatkuvasti, sillä halutaan pitää parhaammat tuotteet markkinoilla ammattilaisille.

 

Ystävällisesti tervetullut Look by Linnille.

 

”Ripsien taika on herätä kauniina – jokaisen naisen unelma.” 

 

Klassinen ripsienpidennys 

Luonnon ripseen kiinnitetään yksi pidennyskuitu. Klassiset pidennyskuidut ovat paksumpia ja tämän takia intensiivisemmän sävyisiä kuin volyymikuidut. Klassinen pidennys voidaan toteuttaa myös volyymikuiduilla jolloin lopputulos on super luonnollinen. Paksuus määritellään omien ripsien mukaisesti, tällä voidaan takaa että ripset ovat tehty turvallisesti. Paksuudet ovat 0.10, 0.15 ja 0.18. Uusi klassinen setti kestää n. 1,5-2h tehdä. Suositellaan huolto 3-4viikon välein.

Volyymi ripsienpidennykset 

Luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti 2–7 ohutta volyymikuitua. Volyymiripsissä käytetään huippukevyitä ripsikuituja ja ainutlaatuista asennustekniikkaa. Pyritään aina täyttämään ripset 100% niihin ripsiin, jotka kestävät painoa. Paksuudet kuiduissa ovat 0.03, 0.05 ja 0.07. Volyymit voivat olla todella luonnolliset tai erittäin näyttävät, asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä luonnonripsien kunto. Kuiduista rakennetaan viuhka, jonka sitten dipataan liimaan ja asennetaan luonnonripsen päälle. Uusi volyymisetti kestää n. 2-3h tehdä. Suositellaan huolto 3-4viikon välein.

Hoitoohjeet

– Ripsiä ei KOSKAAN saa pestä öljypohjaisilla tuotteilla. Rasva, lika ja hiki rikkoo liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät huonommin.Studio Jen myy ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusvaahtoja.
– Vältä hankausta/hieromista ja kaikenlaista ripsien koskettelua
– Älä käytä ripsiväriä ta taivuta ripsiä
– Muistathan harjata ripset pesun ja kuivaamisen jälkeen ripsiharjalla, jonka saat mukaasi

– Vältä saunomista/kuumia höyryjä 4h laiton jälkeen.

Tulethan huoltoon puhtailla ripsillä (meikki ja lika vaikuttavat liiman tarttumiseen ja pysyvyyteen). Ei piilolinssejä ripsien laiton aikana.

Kotihoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen tarkoittaa automaattisesti, että huollolle ei ole takuuta.

MAHDOLLISIA SYITÄ MIKSI VOLYYMIRIPSET EIVÄT PYSY

– Ripsien likaisuus ennen kiinnitystä tai silmien vuotaminen laittaessa
– Huono pesu/kotihoito tai flunssa – ripsityveen erittyy iso määrä rasvaa/likaa/rähmää
– Kesällä pysyvyys voi olla heikompaa, mm. kostean ilman, hikoilun, uinnin ja saunomisen vuoksi
– Jotkin lääkkeet, antibiootit, sairaudet (kilpirauhassairaudet), kalaöljykapseleiden syönti, tai silmätipat voivat heikentää oman ripsesi laatua
– Öljypitoisten tuotteiden käyttö, liika meikki(luomella) tai ripsivärin käyttö
– Hankaus, kyyneleet
– Lasimainen ripsi tai rasvainen iho
– Hormonit (raskaus/imetys/e-pillerit/stressi)
– Nukkuminen kasvot tyynyä vasten
– Luonnonripsen kasvun nopeus

Ripsienpidennyksien riskit

Liima jota käytetään, sisältää akrylaatteja ja voi aiheuttaa allergisen reaktion. Allerginen reaktio aiheuttaa silmäluomien turvotus ja kutina ripsityvessä. Jos epäilet allergiaa, ota heti yhteyttä sinun teknikkoon. Allergisen reaktion takia joudutaan poistaa pidennyset mekaanisesti. Poisto poistoaineella saattaa aiheuttaa allergisen reaktion uudelleen. Vältä meikkiä 3 päivää. Jos haluat kokeilla ripsienpidennyksiä uudestaan, sinun täytyy odottaa 3kk, jonka jälkeen käytetään sensitiveliima. Jos sinulla on silmätulehdus, odota ripsienpidennysten kanssa 3-4 viikkoa ennen laittoa. Liimahöyryt saattavat aiheuttaa ärsytys tärykalvolle, jolloin silmät alkavat punottaa, (2 päivää). Tämä ei ole vaarallista, ja kotona sinä voit hoitaa silmät huuhtelemalla haalealla vedellä tai suolaliuoksella. Jos silmissä on rähmää, tätä pestään pois kostealla vanulapulla. Ellei tämä auta, suositellaan yhteydenotto terveyskeskukseen. Jos olet yliherkkä meikeille tai sinulla on allergiaa muihin kauneustuotteisiin, ei suositella ripsienpidennykset.